Uitslag KLIP II gepubliceerd

📁 DHRC 🕔04.juni 2018
Uitslag KLIP II gepubliceerd

U kunt hier de volledige uitslag downloaden. Als aanvulling op het bij de finish uitgereikte uitlegboek, voegen we hier(presentatie uitleg) ook nog de presentatie van de uitleg van uitzetter Peter Rovers toe. Zelf zegt hij het volgende hierover:

“De uitslag van KLIP II, die volledig in het teken stond van de SLS Classic (29 augustus t/m 2 september) staat inmiddels online. Wat natuurlijk opvalt is dat er erg veel strafpunten ‘gevallen’ zijn. De bedoeling was ook dat het een pittige KLIP zou zijn, omdat het als leermoment bedoeld is. Maar je kunt ook overdrijven zeg maar ?.

Het is wel zo dat alle trucjes die in de SLS-KLIP-rit zaten in principe ook voor (kunnen) komen in de grote SLS, echter in een totaal andere frequentie. We rijden daar rallydagen van 400 kilometer in open gebied. Dat is natuurlijk niet te vergelijken met een oefenrit met veel ‘leerstof’ in een compact gebied in een uurtje of 3.

In aanvulling op de bij de finish verspreidde schriftelijke uitleg bijgaand ook nog de uitleg-presentatie, waardoor je een vergelijking kunt maken tussen de Clubklasse en Sportklasse route/uitleg. Leerzaam voor beide klassen!

Hartelijk dank voor alle complimenten vandaag. We hebben het met het hele SLS kernteam weer graag gedaan. Tot 29 augustus in Spa!”

Hartelijke groet,

Peter Rovers.

Deel dit artikel