Tour de Gazet maakt doorstart

📁 Rallynieuws 🕔19.februari 2018
Tour de Gazet maakt doorstart

Nadat Peter Leenders besloot om de 2017-editie van de Tour de Gazet niet door te laten gaan wegens te kort aan deelnemers, bleef het lange tijd onzeker of er nog wel een toekomst was voor deze toch altijd gezellige rally.

Vervolgens meldden de organisatoren van de succesvolle SVAR-rally zich bij Peter met het voorstel om de organisatie van de Gazet op zich te nemen en na een aantal gesprekken was de kogel door de kerk: de SVAR en de Tour de Gazet zullen vanaf nu georganiseerd worden door Frank Schaap, Jürgen Donders en Ben Vermeer. Niet dat Peter Leenders van het toneel verdwijnt, hij zal de nieuwe organisatie met raad en daad blijven bijstaan. Ook uitzetter Fred Hak zal betrokken worden bij beide rally’s.  

De Tour de Gazet van 24 november 2018 zal tevens de elementen bevatten die u ook bij de SVAR tegenkomt; uiteraard zal het bekende all-inclusiveconcept ingevoerd worden waarbij zelfs de drankjes gratis zijn en u kunt rekenen op live muziek tijdens een goed diner. Al met al ontstaat er met deze groep een bredere basis met meer kennis om de SVAR en Tour de Gazet naar een hoger niveau te brengen. Voor de SVAR van 26 mei kunt u nog inschrijven, de inschrijving voor de Tour de Gazet van 24 november opent binnenkort. De organisatoren zijn nog bezig met de uitwerking van een combipakket waarbij u een aantrekkelijke korting krijgt als u zich voor beide rally’s inschrijft.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten