Thuisquiz #11: Omloop van het Meetjesland

📁 DHRC, Droogritten 🕔15.augustus 2020
Thuisquiz #11: Omloop van het Meetjesland

De laatste droogrit in deze cyclus. Uitzetter Fred Hak heeft in zijn archieven een oude topografische kaart gevonden, waarop de Belgische streek het Meetjesland staat. De rit is gecontroleerd door Jürgen Donders en Jan Legerstee. Deze droogrit ziet er anders uit dan je gewend bent, je krijgt namelijk twee kaarten. In het reglement staat hoe je die twee kaarten moet gebruiken. 

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de legenda, kaart 1 en kaart 2 (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport-of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon. Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct je fouten.

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 30 augustus 2020. Kort daarna geven we weer een online uitleg, waarvoor je je kunt aanmelden bij secretaris@dhrc.nlDatum en tijdstip van de uitleg volgen binnenkort.

Reglement Omloop van het Meetjesland

Uitttreksel legenda kaart 1

Omloop van het Meetjesland kaart 1

Omloop van het Meetjesland kaart 2

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten