Thuisquiz #10: droogrit Limburgse vlaai

📁 DHRC, Droogritten 🕔25.juli 2020
Thuisquiz #10: droogrit Limburgse vlaai

Voordat we begin september weer aan de echte rally’s beginnen nog een droogrit. De rit is uitgezet door Jan Legerstee en gecontroleerd door Jürgen Donders en Fred Hak. Het is een gecombineerde routebeschrijving op kaart en T-systeem geworden. Deze systemen komen niet veel voor maar dragen bij aan de kennis van de gebruikte systemen die voor kunnen komen als je een rally rijdt.

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de rijopdracht en de droogrit (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport-of de Clubklasse en teken de route in conform het reglement.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code met je telefoon. Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct je fouten.

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl

Je kunt je oplossing insturen tot en met woensdag 12 augustus 2020 19:00 uur. Diezelfde avond, vanaf 20:00 uur, geven we weer een online uitleg. Je kunt je daarvoor aanmelden bij secretaris@dhrc.nl

Reglement droogrit Limburgse Vlaai

legenda

Kaart Sportklasse

Route-opdracht Sportklasse

Kaart Clubklasse

Route-opdracht Clubklasse

Deel dit artikel