Thuisquiz #1: logo’s en rallyschilden; update met prijzen

📁 DHRC, Droogritten 🕔15.april 2020
Thuisquiz #1: logo’s en rallyschilden; update met prijzen

Om je tijdens deze intelligente lockdown toch een beetje bezig te houden en om je betrokkenheid bij de DHRC en de historischerallywereld te stimuleren, hebben we besloten vanaf nu wekelijks een vraagstuk te publiceren op de site. Dat kan een quizje zijn, een fotoraadsel, een puzzel of een droogrit. 

We trappen af met een makkelijke: thuisquiz #1, logo’s en rallyschilden. Opdracht: geef de naam van de rally die bij het betreffende (genummerde) schild of logo hoort. Jaartallen doen niet ter zake. Je kunt je oplossing tot 23 april insturen naar Fred Hak, communicatie@dhrc.nl. Vermeld in het onderwerp thuisquiz 1.

Prijzen

Will Schouten, leverancier van talloze rallyschilden, stelt een aantal leuke prijzen ter beschikking. Voor alle deelnemers aan thuisquiz #1 liggen een setje van 8 zuignappen (om de rallyschilden op je auto te bevestigen) en een schaalliniaaltje klaar bij zijn bedrijf (Schouten Zeefdruk) in Wageningen. Voor de overall winnaar van deze serie thuisquizzen stelt hij een bokaal ter beschikking. En als klap op de vuurpijl maakt hij voor de nummers 1, 2 en 3 van het eindklassement een rallyschild met daarop hun eigen rallyauto. Alle reden dus om wekelijks een oplossing in te sturen!

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Tussenstand NK na Gelderse Valleirit

Tussenstand NK na Gelderse Valleirit

Expert bestuurders Expert navigatoren Sport bestuurders2 Sport navigatoren2 Tour bestuurders Tour navigatoren

Lees meer