Start- en finishlocatie van de Rallyhappening zijn bekend

📁 DHRC 🕔22.april 2019
Start- en finishlocatie van de Rallyhappening zijn bekend

Een aantal inschrijvers van de Rallyhappening had er al naar gevraagd, maar we zijn er intussen uit: de start- en finishlocatie van de Rallyhappening wordt:

NH Hotel Maastricht
Forum 110
6229 GV  MAASTRICHT
Telefoon: 043 383 8281
E-mail: nhmaastricht@nh-hotels.com
Website: https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-maastricht/

Het NH hotel ligt bij het MECC, dus aan de zuidkant van Maastricht. Vandaar bent u binnen de kortste keren over de grens met België, waar het wedstrijdgedeelte begint.

Omdat voor de meeste deelnemers het (te) ver zal zijn om de route naar Maastricht nog op zaterdagochtend 7 december te rijden kunnen deelnemers op eigen kosten de nacht van vrijdag op zaterdag (en/of de nacht van zondag op maandag) overnachten in het NH Hotel in Maastricht. Onze locatiemanager heeft een speciale prijs weten te bedingen voor de deelnemers, namelijk € 110,00 per kamer per nacht, inclusief ontbijt, exclusief € 4,89 per persoon per nacht toeristenbelasting. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met het NH hotel om een kamer te reserveren. Wanneer u bij het reserveren referentienummer 67518962/DHRC opgeeft kunt u profiteren van deze aanbieding.

Parkeren

Met overnachting: Het hotel maakt gebruik van de overdekte parkeergarage P1/P2 van het MECC (Maastrichts Expositie en Congres Centrum). De kosten hiervoor bedragen € 14,90 per auto, per nacht. U kunt de inrijkaart eerst bij de receptie van het hotel afhalen, alvorens u uw auto in de garage parkeert.

Zonder overnachting: U kunt gratis op de open parkeerruimte aan de achterzijde van het hotel parkeren. Hiervoor dient u zich aan de slagboom te melden.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer