Spieren voor Spieren Rally 4 juni 2022: schrijf nu in, voor het goede doel!

📁 Rallynieuws 🕔08.april 2022
Spieren voor Spieren Rally 4 juni 2022: schrijf nu in, voor het goede doel!

De Spieren voor Spieren Rally 2022 geeft vol gas! De voorbereidingen voor de zevende editie van de zeer populaire rally zijn in volle gang. Het evenement, met start in het centrum van Gorssel, wordt dit jaar verreden op 4 juni 2022. De inschrijving voor deze uitdagende en zeer gezellige rally voor het goede doel is geopend.

De rally wordt ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel. Vorig jaar bracht de rally – midden in de pandemie – nog een mooi bedrag op van €12.000. Dit jaar mikt de organisatie op een nog hoger bedrag, dat volledig ten goede komt aan Spieren voor Spieren, dat zich inzet voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief en laagdrempelig evenement waaraan behalve ervaren rijders ook beginnende (soms zeer jonge) talenten deelnemen. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s, waaronder veel cabrio’s.

Pittig en uitdagend

Het team van RallyControl (Jaap Jongman) heeft weer een bijzondere rit uitgezet, startend in hartje Gorssel. Pittig in de Sportklasse voor de ervaren rijders, uitdagend voor deelnemers in de Tourklasse.

Deelname kost € 299 incl. BTW (voor bedrijven: excl. BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie op www.spierenvoorspierenrally.nl.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer