SLS Classic 2016 al bijna volgeboekt

📁 Rallynieuws 🕔01.december 2015
SLS Classic 2016 al bijna volgeboekt

Afgelopen zondag 29 november is de officiële inschrijving voor de SLS van start gegaan. Er is veel belangstelling en op het moment van schrijven van dit bericht zijn er nog maar circa tien plaatsen over. Mocht u nog mee willen doen, dan is haast geboden!

Dat de SLS Classic 2015 aangeslagen is, blijkt wel uit het feit dat maar liefst driekwart van de deelnemers zich al weer voor de editie van 2016 heeft ingeschreven. Die gaat op donderdag 1 september 2016 van start in Spa, België. Op zondag 4 september finishen de deelnemers, na zo’n 1.600 kilometer sturen en navigeren, op de boulevard in Scheveningen. Deelname staat open voor auto’s die gebouwd zijn vóór 31 december 1976.

Naast de zeer aantrekkelijke route (opnieuw verzorgd door Bart den Hartog en Peter Rovers) wordt het karakter van SLS mede bepaald door de algehele beleving: gezamenlijke, goede maaltijden, alle deelnemers elke avond met elkaar in hetzelfde prima hotel en natuurlijk een uitstekend afsluitend diner en een gezellige prijsuitreiking in Scheveningen.

De SLS Classic kent drie klassen, al naar gelang de ervaring van de deelnemer: Tourklasse, Sportklasse en Expertklasse. Speciaal voor inschrijvers in de Tourklasse houdt de organisatie een kaartleescursus (datum wordt later bekendgemaakt), waarin de fijne kneepjes van het rally rijden haarfijn worden uitgelegd. Dat zit gewoon inbegrepen bij het inschrijfgeld; u betaalt daar niets extra’s voor.

Alle informatie over de SLS Classic 2016 is terug te vinden op:
Website: www.slsclassic.nl

Facebook: www.facebook.com/SLSClassic

Deel dit artikel