Schrijf nu nog in voor KLIP IV!

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔14.oktober 2022
Schrijf nu nog in voor KLIP IV!

Op 29 oktober rijden we KLIP IV. Inschrijven kan nog tot 20 oktober. Als je het enthousiaste verslag van controleur Jos Jurriëns hieronder hebt gelezen, weet je waarom je erbij wilt zijn!

KLIP IV: Blauw en Groen

De laatste KLIP van 2022, uitgezet door Jürgen Donders (NL kampioen navigator 2021), gaat zich afspelen in het Groene Hart van Nederland. Een echte Hollandse rit met veel water, graslanden en oude dorpskernen.

Ik heb de rit gecontroleerd met onze ritmeester Nico Slappendel. Je zou denken dat in het westen van Nederland moeilijk een rit uit te zetten is, maar Jürgen krijgt het voor elkaar! Wat onder andere de Tulpenrallye, de SLS en vele andere organisatoren niet durven, gebeurt nu wel in deze KLIP: rijden in het Groene Hart van Nederland. Profiteer hiervan, want het is naast een pittig ritje een heel mooie route met vele uitzichten en oudhollandse gezichten. Eigenlijk zou je onderweg willen stilstaan om veel leuke momenten te fotograferen, maar we komen (ook) voor de kaartleessport.

De start en finish is bij de Golfclub Zeegersloot in Alphen aan de Rijn. Hier hebben we eerder, jaren geleden, ook een bijeenkomst gehad. Deze KLIP kent drie systemen te weten: gecombineerde pijlen kortste route, punten één na kortste route, daarna grensbenadering en intekende lijn met barricades. Daarbij mogen wegen maar in één richting gereden worden. Dit is wel een belangrijk obstakel want dit maakt de route soms anders, dus let op hiermee!

Nogmaals: het is een fantastisch mooie rit in het westen van ons land, waar menig uitzetter geen rit wil uitzetten en het bijzonder mooi is om te rijden… dus in velerlei opzichten: een unieke KLIP! Deelnemen dus, zolang er plek is.

Veel rijplezier!

Jos Jurriëns, assistent ritmeester DHRC

 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer