Schrijf nu in voor KLIP III

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔04.augustus 2021
Schrijf nu in voor KLIP III

Snakt u er ook zo naar eindelijk weer eens een echte rit te rijden? Op zaterdag 4 september kan het weer! Kom dan naar KLIP III van de DHRC. Rondom Tiel, een bekend wedstrijdgebied, heeft onze ritmeester Nico Slappendel (ook uitzetter van onlangs verreden, zeer succesvolle Midzomeravondrit) een uitdagende route uitgezet. De vergunningen zijn aangevraagd, en voor het merendeel al verleend.

Voor de start staat natuurlijk een heerlijk broodje kroket op het menu.

Voor de Tourklasse een eerste ronde om de Batouwe, gewoon er lekker inkomen met pijlen met wel of niet een barricade. Het tweede deel rijden we aan de andere kant van de Waal. Ook een gebied om lekker te rijden en waarschijnlijk wordt het een grensbenadering om de juiste route te vinden.

Vooraf is er natuurlijk voor de equipes die daar behoefte aan hebben een kaartleescursus gegeven door onze docent Maarten Peters, helemaal op maat gemaakt voor deze middag.

De Sport- en Expertklasse rijden dezelfde twee etappes als de Tour en krijgen nog een eigen special in de Willemspolder. Wat dat is zal een verrassing blijven tot u deze onderweg tegenkomt. Uitdaging genoeg.

En natuurlijk zorgen we na afloop voor een duidelijke uitleg onder het genot van een drankje en een hapje.

Alle gegevens vindt u hier. En direct inschrijven kan hier.

We kijken ernaar uit u op 4 september aan de start te zien!

Deel dit artikel