Route Stelling van Amsterdam Rally gereed

📁 Rallynieuws 🕔25.augustus 2013
Route Stelling van Amsterdam Rally gereed

De tijden en afstanden zijn gecontroleerd, het is een prachtige route geworden die voor elke deelnemer veel uitdagingen biedt. Joep heeft echt het onderste uit de kan gehaald om alle deelnemers te laten genieten: prachtige landgezichten, open weilanden, dorpjes, boerderijen en dat alles in Noord Holland. Zelfs Joep was verbaasd dat dit toch in dit gedeelte van Nederland mogelijk was. Het was een genot om de route voor te mogen rijden.

De route biedt voor de ervaren rallyrijder, de Routiniers dus, echt alles wat hij zoekt, een uitdaging die vergelijkbaar is met de ABC rally maar dan rondom Amsterdam.

Ook de Rookies komen volledig aan hun trekken, na een korte uitleg bij Villa Westend zullen ook zij flink aan de bak moeten.

Als slagroom op de taart volgt er aan het eind van de rally een test, welke op tijd gereden dient te worden. Een uitdaging waar de jongens van de mannen gescheiden zullen worden.

Kortom voor degene die nog twijfelt om zich in te schrijven, doen! je zal er geen spijt van krijgen. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, dus wacht niet te lang meer. De inschrijving sluit op 1 september 2013.

Voor meer info: www.stellingvanamsterdamrally.nl