Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 20 en 21 november

📁 Rallynieuws 🕔20.mei 2021
Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 20 en 21 november

De organisatie van de Rally van de Grensstreek meldt ons het volgende:

Nederland is de coronamaatregelen aan het versoepelen, dat is een positieve ontwikkeling. Het aantal gevaccineerde personen neemt nu snel toe, de samenleving raakt steeds beter beschermt tegen het COVID-19 virus. Ondanks deze positieve situatie is het toch niet mogelijk om de Rally van de Grensstreek op 12 en 13 juni te laten plaats vinden. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om de Rally o.b.v. onderstaande redenen te verplaatsen.

In het huidige openingsplan van de overheid wordt het op dit moment niet toegestaan om in het betreffende weekend groepen bij elkaar te brengen c.q. een evenement te organiseren. Wij krijgen daarom ook niet de benodigde ontheffing van de provincie voor het organiseren van de rally. En zonder deze ontheffing zijn u én wij niet verzekerd. Niet onbelangrijk vinden wij.

Een ander belangrijk aspect is de mogelijkheden in de horeca. Op dit moment is het niet mogelijk om met een groep in een restaurant te dineren. Hoe de situatie aanvang juni zal zijn, is niet te zeggen. Ook dit zorgt voor een grote onzekere factor.

Daarom is besloten om de rally te verplaatsen naar 20-21 november 2021. Wij hopen dan een rally te kunnen bieden die weer meer aan de ‘normale’ tijden doet denken. Dat wil zeggen: lekker kunnen rijden in de prachtige Brabantse en Belgische Kempen en zonder al te veel beperkingen weer met elkaar napraten aan het diner en op het terras.

Wat houdt dit in voor uw inschrijving?

Uw inschrijving voor de Rally van de Grensstreek blijft gewaarborgd. Wij plaatsen u automatisch op de lijst voor de nieuwe datum. Heeft u een hotelkamer gereserveerd? Dan gaat deze gewoon mee. U hoeft zelf dus niets te doen.

Uiteraard kan het zo zijn dat deze nieuwe datum voor u niet uitkomt. Dan heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om uw inschrijving te annuleren. Heeft u inmiddels het inschrijfgeld overgemaakt, zullen wij dit ook in zijn geheel restitueren. Wel willen wij u vragen om dit voor 30 juni aan ons kenbaar te maken via wedstrijdsecretariaat@rallyvandegrensstreek.nl.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten