Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 10 en 11 oktober 2020

📁 Rallynieuws 🕔16.maart 2020
Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 10 en 11 oktober 2020

Als reactie op de meest recente door het kabinet aangekondigde maatregelen om onder andere evenementen van meer dan 100 personen te verbieden en het sluiten van de horeca is de organisatie van de Rally van de Grensstreek niet meer in staat om de rally in april te laten plaatsvinden. De organisatie heeft daarom besloten de rally te verplaatsen aar 10 en 11 oktober 2020. Ook Fletcher hotel Jagershorst werkt bereidwillig mee aan deze noodzakelijke verplaatsing en boekt alle gereserveerde kamers kosteloos over naar de nieuwe data. Deelnemers hoeven hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Voor hen die ook een kamer op vrijdag 3 april hadden gereserveerd wordt deze kamer dus ook op 9 oktober gereserveerd. De organisatie van de Rally van de Grensstreek vertrouwt op uw begrip voor dit besluit en ziet u graag aan de start in oktober later dit jaar. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de organisatie via wedstrijdsecretariaat@rallyvandegrensstreek.nl.

Op 10 en 11 oktober stond de Nacht van Nederland gepland van dezelfde organisatie. Deze rally komt in 2020 te vervallen en schuift door naar 2021.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer