Nu inschrijven voor de STAR Rally

📁 Rallynieuws 🕔29.augustus 2022
Nu inschrijven voor de STAR Rally

De 19e editie van de STAR Rally zal op 5 november 2022 verreden worden in de omgeving van Apeldoorn en de Achterhoek. De rally wordt uitgezet door Peter Staal en Henk Ledderhof. De route- en uitlegboeken worden samengesteld door Folkert Kamp, terwijl Kees van Hattum de reglementen en vergunningen voor zijn rekening neemt. René Klement is de wedstrijdleider.

De STAR Rally 2022 wordt verreden met verschillende kaartleessystemen, die afwisselend door elkaar worden gebruikt. De systemen die zeker gebruikt zullen worden zijn pijlen en punten kortste route en één na kortste route, grensbenadering, ingetekende lijn al dan niet met barricades en vertakte pijlen. Ook een regelmatigheidstraject zal niet ontbreken. De definitief gekozen systemen zijn straks te lezen in het bijzonder reglement. Voor de Tourklasse zal de route eenvoudig zijn en zullen niet alle systemen worden toegepast.

Het evenement wordt verreden binnen de grenzen van de provincie Gelderland. Start, finish, diner en prijsuitreiking vinden plaats in Restaurant Bosgoed, Zwarte Kolkstraat 104, 7384 DE, Wilp-Achterhoek. De lunch vindt plaats in Almen bij Hotel Landgoed Ehzerwold.

De STAR Rally telt mee voor het DHRC Nederlands Historisch Kampioenschap 2022. Kosten voor inschrijving bedragen: €210,- per equipe. Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 15 oktober 2022 te zijn voldaan door overmaking op rekeningnummer NL73 INGB 0660 7889 93 t.n.v. de Stichting A-vents te Westervoort, onder duidelijke vermelding van beide namen van de equipe. Een zakelijke inschrijving, gecombineerd met sponsoractiviteiten is mogelijk. 

Alle info op www.starrally.com.

Deel dit artikel