Nu inschrijven voor de Nacht van Nederland

📁 Rallynieuws 🕔01.augustus 2014
Nu inschrijven voor de Nacht van Nederland

Op 11 oktober a.s. gaat de 4e Nacht van Nederland weer van start.

Vanaf 17.00 uur vertrekken de deelnemers vanuit Wijk bij Duurstede  De route gaat via de Utrechtse Heuvelrug naar de Gelderse Vallei. Het duister begint dan al in te vallen. U rijdt door het donkere boslandschap van de Veluwe richting de dinerlocatie. De route zal u uiteindelijk via Salland naar Twente leiden waarna het weer terug gaan richting de finish in Wijk bij Duurstede. In totaal bent u 16 uur onderweg en legt u zo´n 600 km af! Er worden tussentijds natuurlijk voldoende stops ingelast om uzelf en de rally-auto weer bij te tanken.

Het navigeren is niet de moeilijkste opgaaf, u rijdt voornamelijk pijlen/punten kortste route. Geen geneuzel, niet drie maal over dezelfde weg, maar lekker doorrijden en goed opletten.  ‘De Nacht’ kent geen foutcontroles. De ervaring is dat scherp navigeren en goed kunnen rijden belangrijk zijn, maar dat het vooral de saamhorigheid tussen rijder en navigator is die u aan de finish brengt.

De Nacht van Nederland zal in 2014 ook meetellen voor het Nederlands kampioenschap Historische Rally’s van de Dutch Historic Rally Club.
Schrijf nu in!

Meer informatie: www.nachtvannederland.nl

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten