Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Rallyhappening

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔24.oktober 2023
Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Rallyhappening

Half oktober hebben Jürgen Donders en Fred Hak samen met uitzetter Martin Roosenboom de Rallyhappening gecontroleerd. De eerste etappe (zaterdag 9 december) voert de deelnemers vanuit Ermelo met een zuidelijke lus naar lunchlocatie Stroe. De Expertklasse heeft er dan al een kleine 140 km op zitten. De tweede etappe is wat korter, maar dat wil niet zeggen dat ie makkelijk is. Roosenboom weet altijd wel wat listigheden te bedenken. Alert blijven dus, goed meten en heel goed het reglement lezen! Na een dikke 100 km arriveren we in Ermelo, waar tijdens een goed diner nagepraat kan worden over dag 1.

Dag 2 (zondag 10 december) start vroeg, dus zeker de Expertklasse begint in het donker. We gaan nu naar het noorden, langs de randmeren. Een schitterend, rustig gebied waar we weinig komen met rally’s. In de buurt van Wezep leggen we aan voor een koffiestop; vervolgens gaan we meer het binnenland in. Na zo’n 160 km komen we terug bij de Heerlickheijd van Ermelo en zit de rally erop.

We sluiten de rally (en het rallyjaar 2023) af met een uitgebreid lunchbuffet, de prijsuitreiking van de Rallyhappening en de huldiging van de kampioenen van het NK 2023.

Jürgen en Fred zijn razend enthousiast over het gebodene. Ze reden hem net niet helemaal foutloos, hebben anderzijds Martin nog enkele suggesties voor verbeteringen kunnen doen.

Op dit ogenblik zijn er nog maar 8 startplaatsen beschikbaar. Nog niet ingeschreven? Wees er dan als de kippen bij en schrijf hier snel in! Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Deel dit artikel