Nieuwe droogrit: Rondje Vorden (update)

📁 DHRC, Droogritten 🕔29.oktober 2020
Nieuwe droogrit: Rondje Vorden (update)

Het ziet er naar uit dat het nog wel even duurt voordat we weer in het echt kunnen rijden. Daarom begint de DHRC met een tweede cyclus droogritten. De eerste serie dit jaar was een enorm succes, dus we verwachten ook nu weer veel oplossingen. En opnieuw maken we ook van deze cyclus weer een klassement op.

Uitzetter van de droogrit Rondje Vorden is Jan Legerstee; de rit is gecontroleerd door Jürgen Donders en Fred Hak.

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de legenda en de kaart (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport- of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon. Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct je fouten.

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 15 november 2020. Kort daarna, op vrijdagavond 20 november, geven we weer een online uitleg, waarvoor je je kunt aanmelden bij secretaris@dhrc.nl

Reglement droogrit rondje Vorden

Legenda Rondje Vorden

Kaart Rondje Vorden

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer