Nieuwe droogrit: met de DHRC van 21 naar 2022

📁 DHRC, Droogritten 🕔30.december 2021
Nieuwe droogrit: met de DHRC van 21 naar 2022

We starten een nieuwe cyclus droogritten. De eerste van deze serie komt van de hand van Nico Slappendel en is gecontroleerd door Jürgen Donders en Fred Hak.  

Meedoen is makkelijk: download het reglement en de kaart (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport- of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon.

  • Heeft u een iPhone?
    Open uw camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt.
  • Heeft u een ander toestel, zoals Android?
    Dan zou het kunnen dat u een ‘Barcode Scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere varianten in de appstore beschikbaar.

Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct hoeveel fouten je hebt.

Direct na sluitingstijd geven wij de ideale oplossing vrij, zodat iedere deelnemer direct kan nagaan welke fouten zijn gemaakt. Er kan dan nog worden gereclameerd tot 6 uur voor de online uitleg. Dat geeft ons de mogelijkheid om de moederkaart tussentijds nog aan te passen voordat de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt tijdens de presentatie.  

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 23 januari 2022. Kort daarna, op dinsdagavond 25 januari, geven we weer een online uitleg. Deelnemers krijgen daarvoor een uitnodiging. 

droogrit met de dhrc van 21 naar 2022 versie 4

Reglement DHRC Droogrit meet de DHRC van 21 naar 2022

Houd regelmatig deze website in de gaten. Eventuele aanvullingen op de droogrit publiceren we hier.

Deel dit artikel