Nieuwe droogrit: Langstraatse Listen

📁 DHRC, Droogritten 🕔23.januari 2021
Nieuwe droogrit: Langstraatse Listen

De vierde droogrit in deze cyclus. Uitzetter Fred Hak heeft zijn listen verwerkt in een rit door de Langstraat. De rit is gecontroleerd door Jürgen Donders en Jan Legerstee. Deze droogrit ziet er anders uit dan je gewend bent, je krijgt namelijk twee kaarten. In het reglement staat hoe je die twee kaarten moet gebruiken. 

Meedoen is makkelijk: download het reglement, de legenda, kaart 1 en kaart 2 (de links staan onderaan de pagina). Kies of je meedoet in de Sport-of de Tourklasse en teken de route in conform het reglement van die klasse.

Noteer de controles (rechts én links van de route) in ‘klad’.

1. Als je klaar bent scan je de QR-code van de betreffende klasse met je telefoon.

  • Heeft u een iPhone?
    Open uw camera, richt deze op de QR code, en volg de link die in uw scherm verschijnt.
  • Heeft u een ander toestel, zoals Android?
    Dan zou het kunnen dat u een ‘Barcode Scanner’ app moet downloaden. Hiervan zijn er meerdere varianten in de appstore beschikbaar.

Na invullen van je e-mailadres kun je de controles digitaal overnemen. Vul ook je naam in, dat maakt het ons makkelijker na afloop van de droogrittenserie een algemeen klassement op te maken.

2. Verzend de controles en zie direct hoeveel fouten je hebt.

Direct na sluitingstijd geven wij de ideale oplossing vrij, zodat iedere deelnemer direct kan nagaan welke fouten zijn gemaakt. Er kan dan nog worden gereclameerd tot 6 uur voor de online uitleg. Dat geeft ons de mogelijkheid om de moederkaart tussentijds nog aan te passen voordat de definitieve uitslag bekend wordt gemaakt tijdens de presentatie.  

Belangrijk: alleen je eerste inzending telt mee voor de uitslag van de rit en voor je punten voor het algemeen klassement.

Voor de droogrit werken we samen met de digitale rekenkamer van novusleo.nl.

Je kunt je oplossing insturen tot en met zondag 7 februari 2021. De online uitleg geven we op dinsdag 9 februari om 19:30 uur.

Reglement droogrit Langstraatse Listen

Kaart 1 Tourklasse droogrit Langstraatse Listen

Kaart 1 Sportklasse droogrit Langstraatse Listen

Kaart 2 droogrit Langstraatse Listen

Deel dit artikel