Nieuw op de kalender: Stelling van Amsterdam Rally

📁 Rallynieuws 🕔20.juni 2013
Nieuw op de kalender: Stelling van Amsterdam Rally

Op zaterdag 7 september 2013 wordt de eerste Stelling van Amsterdam Rally gereden. Deze uitdagende rally voor klassiekers, oldtimers en sportieve auto’s wordt, zoals de naam al zegt, in het prachtige gebied van de Stelling van Amsterdam gereden. Voor het uitzetten van de route is Joep Wanders, onder andere Tulpenrally en ABC Rally, bereid gevonden.  Er wordt gestart en gefinisht bij Villa Westend in het recreatiegebied Spaarnwoude.

Deelnemers kunnen zich, afhankelijk van hun ervaringsniveau, inschrijven in verschillende klassen. Voor de doorgewinterde rallyrijder is er plaats in de Routiniers klasse. Bijzonder is dat voor de startende rallyrijder, de zogenaamde Rookie, in de ochtend een uitleg over de verschillende kaartleessystemen en rallytips gepland staat. Vervolgens gaan ook zij op pad om dit meteen in de praktijk te brengen.

De inschrijving is per 1 maart 2013 geopend. Op de website www.stellingvan amsterdamrally.nl vindt u meer informatie en het online inschrijfformulier. De kosten voor deelname voor de Stelling van Amsterdam Rally bedragen  € 195,- per equipe (auto, bestuurder en navigator).  Natuurlijk is een zakelijke inschrijving of een zakelijk arrangement ook mogelijk.

De Stelling van Amsterdam Rally ondersteunt de Stichting Kind en Brandwond (www.kindenbrandwond.nl) door een deel van de opbrengst van de rally aan deze organisatie te schenken. Stichting Kind en Brandwond zet zich in om het lot van kinderen met brandwonden te verbeteren en is actief in verschillende brandwondencentra in Nederland.

Meer informatie: www.stellingvanamsterdamrally.nl