Midzomeravondrit staat klaar en inschrijving is geopend!

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔08.mei 2022
Midzomeravondrit staat klaar en inschrijving is geopend!

Afgelopen dinsdag heb ik met de uitzetter Ruben Knook de Midzomeravondrit gereden. Ruben heeft een mooie combinatie weten te maken van prachtige stille weggetjes door een prachtig gebied.

In de Betuwe is het een feest om te rijden langs de prachtig in bloei staande fruitbomen. Misschien zijn er nog kersen te koop die 21e juli. Voor de navigator is het een rit met pijlen kortste route en punten één na kortste route, waar een paar leuke zaken in verwerkt zitten om de navigator scherp te houden. Vanaf het restaurant naar de start is een stuk verbindingsetappe, de navigator kan dan zijn route intekenen. Na een rit van zo’n 65 km komt u weer terug bij restaurant 3 zussen voor een heerlijke drankje en een hapje.

Ondertussen zijn de vergunningen aangevraagd bij de gemeenten en de provincie, de Routecontroles en de snelheidscontrole’s staan in de app klaar. Wij zijn weer (bijna) klaar voor een gezellig DHRC evenement.

 

Nico Slappendel

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer