Laatste Classic 500 Challenge van Martin Roosenboom

📁 Rallynieuws 🕔16.juni 2024
Laatste Classic 500 Challenge van Martin Roosenboom

Afgelopen vrijdag en zaterdag is de 14e Classic 500 Challenge gereden, de laatste van organisator Martin Roosenboom.

Het was een enorm succes, we hebben bij de deelnemers, marshals, serviceploeg en alle verdere betrokkenen alleen maar enthousiaste gezichten gezien. De winst in de Expertklasse ging naar Jacqueline Zuiderwijk en Jürgen Donders, in de Sportklasse naar Eugene en Roderick Buijs en in de Tourklasse naar Sebastiaan en Sophie van der Velden.

 

Nog veel belangrijker: Martin kreeg een geweldig afscheid. Zijn opvolger Remco Luksemburg dankte hem voor het feit dat hij de Classic 500 mag voortzetten en gaf aan dat op zijn eigen wijze, maar zeker in de geest van Martin te zullen doen. Namens alle deelnemers sprak Peter Römer een dankwoord uit, overhandigde Martin een geschenk in de vorm van een doos van de beste Belgische chocolade en een kaart met boodschappen van vrijwel alle deelnemers. Het leverde Martin een staande ovatie op. Het organisatiecomité deed bij monde van Fred Hak een duit in het zakje met een mooie bos bloemen voor Martin’s vrouw Cobi en de toezegging hen binnenkort op een etentje te trakteren. 

 

Ook het DHRC-bestuur spreekt graag zijn dank uit aan Martin, met de rally’s die hij heeft georganiseerd heeft hij zonder twijfel een grote bijdrage geleverd aan de historische rallysport! Wij kijken alvast uit naar de DHRC Rallyhappening in december, waar Martin opnieuw de uitzetter is!

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten