KLIP III gecontroleerd: Wat een prachtige KLIP!

0 reacties 📁 DHRC 🕔05.augustus 2014
KLIP III gecontroleerd: Wat een prachtige KLIP!

De Achterhoek blijft je verbazen. De komende KLIP III heeft als startplaats Almen. Hier zijn al verschillende starts geweest van de ROZ en de heren Jaap Daamen (bekend van het jaren uitzetten van prachtige routes van de Tulp, samen met Adrie Brugmans) en Peter van der Lans hebben deze route samengesteld. Echt top! De rust van de omgeving, met vele lanen, bosstukken, mooie grote boerderijen, bruggen en zijn gastvrijheid komen in deze KLIP duidelijk aan hun trekken.

Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen is onze uitvalbasis. Ik heb de route gecontroleerd samen met bovenstaande heren en onze ritmeester Jacques Limpens. Heb er drie fouten in gemaakt waarvan er een bij zat die er erg weinig goed zullen doen:  hogeschoolkaartlezen dus. Wel spannend hoor en voor de doorgewinterde navigator is dit een uitdaging. Toch zou dit voor menigeen bijna foutloos moeten kunnen. Alles is gedaan zoals het in de ‘grote ROZ’ ook gaat. Reglementen op het laatst, met een ‘Special’ erin en met een TWC (gewoon meedoen, dan weet je wat dat is). Ook het tijdschema is à la ROZ: een raamtijd die voldoende moet zijn om erin te kunnen finishen. Kom anders ook bij de kleine kaartleescursus die er (altijd in een KLIP) is: Maarten Peters zal daar een aantal hulpmiddelen en tips meegeven.

De titel van deze KLIP : “Kleintje ROZ smaakt naar meer” is zeer terecht en je kan deze uitspraak op meerdere gebieden neerleggen. Ik noem de start- / finishlocatie, het eten, de route en vergeet niet dat dit vraagt naar méér Ronde om de Zuiderzee!

Kom en schrijf je in en je beleeft daarmee het ROZ-gevoel in een prachtige omgeving!

Jos Jurriëns, assistent ritmeester

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer

Geen reacties

Nog geen reacties!

Er zijn op dit moment nog geen reacties op dit bericht. Bent u de eerste?

Reageer op dit bericht

<

*