Antoni van Leeuwenhoek Rally

Een bijzondere rally, voor een heel bijzonder goed doel.

Nieuw op de kalender op zaterdag 30 september 2023. Deze rally waarbij het goede doel centraal staat, wordt op hoog niveau georganiseerd door de Stichting AVL Rally in samenwerking met Rally en Meer.

De initiatiefnemer van deze nieuwe stichting is geen onbekende, René van der Borch tot Verwolde is zelf een actie rallyrijder en heeft in het verleden al vaker rally’s voor het goede doel mede georganiseerd. Samen met Remco Luksemburg van Rally en Meer wil hij een mooie dag organiseren met een uitdagende rally, maar bovenal een hoog bedrag ophalen voor het onderzoek van het Antonie van Leeuwenhoek.

Aan de start- en finishlocatie zal het niet liggen, Paleis Soestdijk opent zijn poorten voor maximaal 60 equipes. Het eerste deel van de rally brengt de deelnemers naar een bijzondere plek midden op de Veluwe waar ruim de tijd is voor een lekkere lunch. Weer drie uur navigeren brengt de equipes terug op het Paleis alwaar een gerenommeerde chef klaar staat om een diner te serveren als afsluiting van een bijzondere dag.

Er wordt gereden in drie klassen. De sportklasse en expertklasse voor ervaren en zeer ervaren equipes. Daarnaast is er een tourklasse, voor deelnemers met minder ervaring, maar ook voor mensen die het spelletje nog nooit gedaan hebben. Iedereen is dus van harte welkom.

Kort samengevat:

  • Een hoogwaardig programma, zowel de rally, de lunch, het diner en alles hierom heen zijn tot in de (koninklijke) puntjes verzorgd.
  • Twee keer drie uur rijden en navigeren
  • Geen tijdsdruk. Alleen een (ruime) tijdcontrole bij de start en de finish.
  • Een rally met “ouderwetse” controlebordjes en bemande controles
  • Open voor alle merken en leeftijden auto’s.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van de organisatie www.avlrally.nl.

Diverse sponsoren hebben zich al gemeld. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de organisatie via www.avlrally.nl.