1e Rallymeester Classic

Een nieuwe uitzetter en een nieuw evenement, sinds een jaar bestaat de Rallymeester, deze jonge organisatie is ontstaan uit passie voor de sport. In het komende rallymagazine staat een uitgebreid interview met deze nieuwe uitzetter! Na een jaar is het tijd voor het eerste fysieke evenement; de Rallymeester Classic.

Deze rally is een geheel verzorgd evenement, alleen drankjes zijn voor eigen rekening. Ontvangst met koffie, lunch en diner zijn dus inbegrepen! Ook ontvangt u het gebruikelijke pakket; routeboeken, rallyschilden, een schaallatje en een vlaggetjeskaart na afloop. De rally zal worden verreden met de Rallycheck app.  

De locatie waar de rally start en eindigt, is Brasserie Pa en Ma in Schalkhaar, deze leuke locatie ligt net boven Deventer. De eerste equipe zal starten om 10.30u en vanaf 10u zal de locatie geopend zijn voor het ontvangen van routeboeken en het intekenen van de route. 

De ochtendetappe gaat richting De Sallandse Heuvelrug en voert de deelnemers over een van de mooiste wegen van Nederland. Na een lunch bij de brasserie voert de middag etappe richting het mooie Zwolle. Beide etappes zijn ruim 100 kilometer en zullen elk ca. 3 uur in beslag nemen. 

Er is een maximaal aantal startplekken van dertig equipes. De inschrijvingen zullen sluiten op 1 maart. 

Tot slot, inschrijven kost je slechts € 189,99!