Stelling van Amsterdam Rally 2022

Nieuw in deze komende is het rallygebied; Het Groene Hart. Centraal gelegen, dus prima bereikbaar, met veel ruimte en erg mooie weggetjes. Kortom een uitdagend rallygebied voor de gezelligste én meest complete rally op de kalender, die ook meetelt voor het NK van de DHRC.

 

Uitzetter van de 8e editie is Fred Hak, dat betekent vakmanschap en voldoende uitdaging in iedere klasse. Aan de route wordt inmiddels de laatste hand gelegd in verband met de vergunningen en verklaringen van geen bezwaar. We kunnen u melden dat ook deze 8e SVAR weer erg mooi gaat worden!!

Inmiddels hebben bijna 50 equipes ingeschreven, maar er is nog volop plaats in Expert-, Sport-, Tour- en Comfortklasse. Deze laatste klasse is voor deelnemers met een auto jonger dan 30 jaar en een mooie gelegenheid om de classic rallysport te ervaren.

Onze andere rally, de Tour de Gazet 2019 op 23 november was met 110 ingeschreven equipes snel vol, voorkom teleurstelling en wacht niet te lang met inschrijven voor de SVAR. Inschrijven voor de meest complete, all-inclusive rally van het seizoen kan hier.