Midzomerrit 2019

07De Midzomeravondrit is dit jaar verplaatst naar de zaterdagmiddag en heet daarom de Midzomerrit. Hij staat tevens in het teken van het twintigjarig jubileum van de DHRC. Eerst is er ’s middags een gezellig kaartleesritje met maar één klasse, de jubileumklasse, in de Betuwe. Uitzetter daarvan is Nico Slappendel.

Als extraatje zullen deelnemers met een Android smartphone gebruik kunnen maken van de Rallycheck-app zoals ontwikkeld door iSource. U heeft er al over kunnen lezen in het DHRC Rally Magazine van april 2019. Deelnemers aan de GEO Rally hebben hier ook al mee kunnen kennismaken en zij waren onverdeeld enthousiast. Maakt u zich zorgen, u wordt vooraf uitgebreid geïnstrueerd, maar het gebruik is zeer eenvoudig.

We willen graag alle DHRC-leden de mogelijkheid bieden om aan de Midzomerrit mee te doen, óók degenen met een iPhone. We zullen daarom ook fysieke controleborden plaatsen.

Na de rit is er een barbecue.

De Midzomeravondrit is gratis voor DHRC-leden. Als u nog geen lid bent wordt u natuurlijk lid. U heeft dan het dan niet te betalen inschrijfgeld er meteen uit.


Programma:

Tijd
12:30 – 13:30 uur: Inkom;
13:30 – 14:00 uur: Start op eigen gelegenheid;
16:00 – 16:30 uur: Finish;
17:00 – 20:00 uur Barbecue en prijsuitreiking.