Tour de Gazet 2018

De 5e Tour de Gazet wordt op zaterdag 24 november georganiseerd. Deze 5e editie brengt u als deelnemer in ieder geval alles wat u in de vorige 4 edities heeft gewaardeerd en daarbij introduceren wij de ultra-all-inclusive verzorging die u bij geen enkele andere rally aantreft. Uitgezonderd uw brandstof is echt alles inclusief.

Start en finish van deze Tour de Gazet 2018 is het Teugel/Even Resort Hotel en Restaurant in het buitengebied van Uden, Noord-Brabant.

Uitzetter Fred Hak heeft diverse kaartleessystemen in petto, met bijvoorbeeld pijlen kortste route, punten één na kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering met pijlen en punten vrije route. Elk met een aan de klasse aangepaste moeilijkheidsgraad. Terug in Uden hebben de deelnemers 240 tot 280 km afgelegd, al naar gelang de klasse waarin zij deelnemen.

Bedenk daarbij dat eind november de dagen al weer flink korter zijn en u begrijpt dat deze afsluiter van het rallyseizoen niet te missen is.

Vanwege het wegvallen van de STAR rally 2018, is de Tour de Gazet de enige NK-rally in november en een laatste mogelijkheid om uw klassering te verbeteren  voor het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s van de DHRC.