Midwinter Classic 2017

kop-2017

Inschrijving Midwinter Classic 2017 is geopend

De negende editie van de Midwinter Classic wordt weer geheel in Noord-Holland gereden en staat open voor klassieke autos, maar ook deelnemers met youngtimers kunnen inschrijven.

Nieuwe startlocatie

In 2017 zal een nieuwe start- en finishlocatie worden gebruikt. We gaan iets meer noordelijk de provincie in en maken gebruik van Fletcher Badhotel Callantsoog met uitzicht op de duinen. Door daar te starten kunnen we het wedstrijdgebied nog iets aantrekkelijker maken door gelijk vanaf de start landelijke weggetjes te rijden.

Badhotel

Vlak bij de duinen

Hoe dat uitzicht op de duinen op 29 januari zal zijn, weten we nog niet. Het kan verkeren in de winter. De laatste jaren hebben we zachte winters gehad, maar we hebben ook Midwinter classics in de sneeuw gereden en eigenlijk hoort dat er wel bij

Het kan vriezen.. het kan dooien

duinen duinen2

Lunch

De lunch zal worden gebruikt bij Restaurant t Anker in Kolhorn. Een prima restaurant op een uitstekende locatie.

Route

Jaap Daamen en Adrie Brugmans zijn wederom de uitzetters van deze Midwinter Classic. Inmiddels is de route al in een vergevorderd stadium en de benodigde vergunningen worden aangevraagd. De hele Midwinter Classic 2017 wordt gereden in het mooie noordelijke deel van Noord-Holland. Daar vind je nog de prachtige rustige weggetjes en dijkjes. In de hele Midwinter Classic 2017 komt u slechts n kruispunt met verkeerslichten tegen!