Nacht van Weesp

Nacht van Weesp 1Observeren, navigeren, concentreren, amuseren.
De Nacht van Weesp, het grootste autorittensportevenement van Nederland.
Je doet dit jaar toch weer mee?

De Nacht van Weesp heeft vijf trajecten:

  • twee trajecten kaartlezen,
  • n traject routebeschrijving
  • n trajecten fotobeschrijving
  • n traject bol-pijl.

De totale afstand van de vijf trajecten is ongeveer 250 km.

De hazen lopen hard
De Nacht van Weesp is het grootste Autorittensport-evenement van Nederland. Nog nooit van gehoord? Toch gaat De Nacht van Weesp in 2016 alweer voor de 45e keer van start! Evenals vorige jaren verschijnen er meer dan 150 autos aan de start in het mooie oude centrum van Weesp. Dit jaar is een jubileumeditie waarin we meer doen dan andere jaren.

Nacht van Weesp 2De start van de eerste deelnemer is om 17.30 uur, terwijl de deelnemers omstreeks 04:00 uur zondagmorgen weer in Weesp worden terug verwacht. Dat betekent niet alleen dat je een groot gedeelte van De Nacht bij daglicht rijdt, maar ook dat je weer vroeg aan de finish komt.

Voor de 45e Nacht van Weesp wordt weer een mooie route uitgezet!
De kosten tot 1 maart bedragen 115,00 per equipe.

De instructieavond, de start en de prijsuitreiking vinden plaats bij de Koninklijke Harmonie De Adelaar aan de Papelaan 126a te Weesp. Voor aanvang van de rit kunnen alle deelnemers gebruik maken van een luxe broodjesbuffet en halverwege de rit, dus tussen het derde en het vierde traject wordt er een uitgebreid koud/warm buffet geserveerd bij Van der Valk in Hoorn.
Beide buffetten zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen.
Nacht van Weesp 3

+++ V R O E G B O E K K O R T I N G +++

Maak tot 1 maart 2016 gebruik van de vroegboekkorting!
Dit betekent voor de snelle inschrijver een besparing van 15,00 op het inschrijfgeld, want vanaf 1 maart geldt het normale inschrijfgeld.
Je kunt je nu inschrijven via www.nachtvanweesp.nl. Volg ons ook op Facebook.

Op zondag 10 april rijden we de 7e Dag van Weesp: dit is een uitstekende voorbereiding op de Nacht van Weesp. Inschrijven is al mogelijk op de website van www.asvdevechtstreek.nl. Nacht van Weesp 4