Inschrijving Classic Gelderlandrit geopend

📁 Rallynieuws 🕔22.mei 2018
Inschrijving Classic Gelderlandrit geopend

Vanaf nu kunt u inschrijven voor de Classic Gelderlandrit (15 september 2018). 

Dit jaar is de start en finish van de Classic Gelderlandrit in Sandton Hotel de Roskam in Rheden.

Dit viersterren-hotel ligt aan de N785 in Rheden en is zeer goed bereikbaar via de A12 en de A348. Wanneer u ontspannen aan de Classic Gelderlandrit wilt beginnen en al op vrijdagavond wilt inchecken, dan heeft het hotel een speciaal rallytarief voor uw kamer. In uw bevestigingsmail na inschrijving leest u hier meer over.

De rallydag begint met een ontspannen ontvangst bij de documententafel. Nadat u daar de formaliteiten heeft afgewikkeld kunt u onder het genot van een kop koffie en iets lekkers alvast bijkletsen met vrienden en bekenden.10 minuten voor uw starttijd mag u uw routeboek vast ophalen zodat u zich in alle rust kunt voorbereiden op de start van uw eerste etappe .

Het kaartmateriaal heeft de schaal 1:50:000. Hierop construeert uw uw route via pijlen en punten kortste route, ingetekende lijn met barricaden, kompaspunten. De Expert- en Sportklasse wordt extra uitgedaagd door zo hier en daar nog eens een één-na-kortste route te moeten maken.

Uw route voert u via Zevenaar, Didam, Braamt en Sinderen naar de lunchlocatie Restaurant Het Onland in Doetinchem. Tijdens uw lunch worden de controlekaarten razendsnel verwerkt en kunt uw score zien voor u begint aan de tweede etappe.

Wanneer u met andere deelnemers gezellig napraat en geniet van het geserveerde buffet wordt er hard gewerkt om de einduitslag te berekenen.  op onze schermen reeds zien wat uw score is. De tweede etappe brengt u via Varsseveld, Lichtenvoorde en Zelhem weer terug naar de finishplek. Inschrijven via gelderlandrit.nl

 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten