Geen assurantieverklaring meer nodig bij DHRC-evenementen

📁 DHRC 🕔28.januari 2013
Geen assurantieverklaring meer nodig bij DHRC-evenementen

Tot nu toe sloot de DHRC voor al haar activiteiten een secundaire WAM af bij KNAC Assurantiën. Deze verzekeraar eiste in haar polisvoorwaarden dat alle deelnemers in het bezit waren van een assurantieverklaring. Om die reden diende u bij deelname aan een KLIP of de Rallyhappening een kopie van de assurantieverklaring aan ons wedstrijdsecretariaat te overleggen.

In 2012 is de DHRC lid geworden van de sectie historische rally’s van de KNAF. Met ingang van 2013 hebben we voor de KLIP’s en de Rallyhappening de secundaire WAM afgesloten via de KNAF. De KNAF stelt de assurantieverklaring niet als voorwaarde. Daarom zullen wij bij onze evenementen u niet meer om een assurantieverklaring vragen.

Wél blijft het uw eigen verantwoording er zeker van te zijn dat uw auto bij deelname aan een KLIP of Rallyhappening ook WA verzekerd is en uw verzekeringsmaatschappij deelname aan wedstrijden niet uitsluit! Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden en neem in twijfelgevallen contact op met assurantietussenpersoon of uw verzekeringsmaatschappij.