Functiewijziging bestuur en nieuw bestuurslid gezocht

📁 DHRC 🕔25.mei 2016
Functiewijziging bestuur en nieuw bestuurslid gezocht

Nadat begin dit jaar Aad Lourens te kennen had gegeven zijn bestuursfunctie, en daarmee ook zijn voorzitterschap, neer te leggen, heeft bestuurslid Ronald Jans vol enthousiasme de functie van voorzitter op zich genomen. Jammer genoeg bereikten ons berichten van leden die meenden dat er hier sprake zou kunnen zijn van belangenverstrengeling, omdat Ronald Jans ook organisator is van enkele NHRF-rally’s. Het bestuur van de DHRC benadrukt dat van belangenverstrengeling geen enkele sprake is en heeft geen enkele twijfel over zijn integriteit.

Echter, in het clubbelang, en om een einde te maken aan twijfels rondom zijn positie, heeft Ronald aangeboden terug te treden als voorzitter en gaat zich binnen het bestuur weer volledig wijden aan zijn aandachtsgebieden marketing en beleid. Wij betreuren dat deze stap kennelijk nodig is. Nochtans gaat het gehele bestuur verder met werken aan een waardevolle positie van de DHRC.

Het DHRC-voorzitterschap wordt tijdelijk waargenomen door vice-voorzitter Fred Hak.

Om het bestuur weer op de volle sterkte van zes personen te krijgen zijn we dringend op zoek naar kandidaten voor de vacante bestuurszetel. Lijkt het je leuk een bestuursfunctie te vervullen binnen de DHRC en kun je daar een (klein beetje) tijd voor vrijmaken? Meld je dan aan als kandidaat bij contact@dhrc.nl. Wij streven ernaar het nieuwe bestuurslid zo snel mogelijk te laten benoemen in een extra algemene ledenvergadering. De bedoeling is dat het nieuwe bestuurslid met ingang van 2017 de functie van voorzitter gaat vervullen.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer