Fair play | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Fair play

📁 DHRC, Droogritten 🕔26.januari 2021
Fair play

Onze droogritten zijn vooral bedoeld om u de gelegenheid te geven bezig te blijven met uw geliefde spelletje: kaartleesuitdagingen op te lossen, en om uw vaardigheden daarin op peil te houden en te verbeteren. Net als in de echte ritten en rally’s is een droogrit erop gericht om je – individueel – te meten met je mede-deelnemers.  

Dat sommige deelnemers met elkaar overleggen alvorens hun oplossing in te sturen kunnen wij niet voorkomen. Het zou dergelijke equipes sieren als ze hun inzending gezamenlijk doen, dus als één inzending voorzien van twee namen. Dat een enkele deelnemer tientallen oplossingen instuurt om op die manier uiteindelijk tot een foutloze controlekaart te komen, is natuurlijk niet de bedoeling. Zelf hebben ze daar niet zo veel aan, want alleen de eerste inzending telt. Maar als ze vervolgens hun uiteindelijk foutloze oplossing doorgeven aan een bevriende deelnemer, die daarmee met zijn/haar eerste inzending gelijk foutloos is, dan gaan beide deelnemers voorbij aan de geest van dit spelletje. Sportief is het ook niet. 

Deelnemers die op deze manier tot een foutloze oplossing komen, worden niet opgenomen in de uitslag. Tevens zullen wij het aantal in te zenden oplossingen per deelnemer voortaan tot een maximum van vijf beperken, waarbij nog steeds blijft gelden dat alleen de eerste inzending telt voor de uitslag. 

Deel dit artikel