Dreamcar International Kortrijk

📁 Overig nieuws 🕔22.oktober 2015
Dreamcar International Kortrijk

Niks te doen in de donkere dagen voor Kerstmis? Dan kun je een bezoek brengen aan Dreamcar International in Kortrijk (B).

Een Ferrari Testarossa, een Dino GT 4, Ferrari 208, 308 of 328, een Lamborghini Countach, een Diablo SV, Mercedes SL, Rolls Royce Silver Wraith, Ford de Luxe 1940, Porsche, Alfa Montreal, Alfetta 2600 Coupé, Fiat Dino Spider/coupé…: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Kortrijk Xpo op 19 en 20 december, maar ook de gewone klassieke auto’s die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Daarnaast vind je er ook alles wat je op een oldtimerbeurs mag verwachten: oldtimers en droomauto’s uit een eeuw autogeschiedenis, autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto´s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Zowel de handelaar als de particulier kan hier terecht voor het ruilen of verkopen van zijn onderdelen, miniaturen, autofolders of zijn oldtimer 1/1.

De 31e editie van Dreamcar International vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 december 2015 in Kortrijk Xpo, telkens van 9u30 tot 18u00. Kortrijk XPO ligt aan de autosnelweg E17, aan de afrit 2.

De redactie van Oldtimer Dreamcar geeft de DHRC-leden een korting van € 1,- op de entreeprijs via onderstaande kortingsbon.kortinsbon dreamcar

Kijk voor meer informatie hier

 

Deel dit artikel