DHRC Rallyhappening: twee dagen rally rijden voor slechts € 280,-!

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔19.oktober 2021
DHRC Rallyhappening: twee dagen rally rijden voor slechts € 280,-!

Kan dat voor die prijs? Je zou denken van niet, maar het DHRC-bestuur vindt van wel. Inclusief twee koffiestops, twee lunches, een live cooking diner en een overnachting!
Ritmeester Nico Slappendel heeft onlangs samen met uitzetter Martin Roosenboom de hele route nogmaals gecontroleerd en meldt het volgende:
 
“Het is op een maandagavond dat ik naar Enschede rijd. Bestemming van der Valk hotel. Ik heb met Martin Roosenboom de afspraak om de dinsdag en de woensdag de Rallyhapping van 2021 te controleren. Ben benieuwd wat Martin weer voor moois heeft uitgedacht.
De volgende ochtend installeer ik me in de auto van Martin; kaartleesbak, DHRC-liniaal, pennen en de telefoon op de voorruit met de Rallycheck app. Vanaf het begin is het al scherp opletten, een mix van punten vrije route en punten kortste route. De route is prachtig, veel kleine en stille wegen in Duitsland. Gewoon lekker doorrijden en als bestuurder goed opletten of de beschrijving van de navigator klopt met wat de weg doet.
Wel even wennen aan de Duitse kaarten. Onderweg allemaal leuke houten bushokjes: prima plekjes voor een TC bijvoorbeeld. Door met een ingetekende lijn en daarna nog een grensbenadering.
Er wordt onderweg druk mais geoogst. De wegen waren wat modderig en soms moesten we aan de kant voor zo’n grote combinatie.  
Eind van de middag terug richting hotel van der Valk. De dag is voorbij gevlogen, ik heb niet het idee gehad dat we toch een ruime acht uur in de auto hebben gezeten.
Aan de bar is het goed toeven en met een biertje erbij hebben we al mijn op- en aanmerkingen verwerkt en is er voor jullie een prachtige dag op 11 december, met ’s avonds een live cooking buffet en de bar blijft ook lang open voor ons.
Zondagochtend toch weer scherp zijn. Ook weer een prachtige route. Zowel bestuurder als navigator zullen zich niet vervelen.
Op de ons bekende Nederlandse 1:50.000 stafkaarten rijden we langs prachtige dorpen, is er een koffiestop en dan de finish bij een prachtig restaurant in Beckum waar we nog gezamenlijk lunchen en de prijsuitreiking plaats zal vinden.
Ook in deze route zitten weer een aantal leuke, creatieve kaartleesopdrachten verwerkt en het is pas afgelopen als je F van Finish op je rallyapp ziet verschijnen.”

 
De Rallyhappening 2021 is een prachtig evenement, hij heeft nog een jaar kunnen rijpen… Dus is hij eigenlijk nog beter geworden. Het inschrijfgeld is bijzonder laag, wanneer je beiden lid bent kost het je maar € 280 en je krijgt daarvoor die prachtige rally van anderhalve dag. Maar ook je hotelovernachting, live cooking buffet inclusief de drankjes, twee keer een uitgebreide lunch en ook nog twee keer een koffiestop onderweg.
 
Geen enkel excuus dus om niet in te schrijven! Schrijf je nu nog snel in (we kunnen maximaal 80 equipes toelaten) en kom met ons de Rallyhappening 2021 beleven. Inschrijven doe je hier. Wij kijken er naar uit!

Deel dit artikel