DHRC Club Challenge vervangt Rallyhappening

0 reacties 📁 DHRC 🕔20.maart 2016
DHRC Club Challenge vervangt Rallyhappening

De DHRC Club Challenge is de vervanger van de eerder aangekondigde “Speculaasrit”. Maar u mag hem ook zien als de reïncarnatie van de Rallyhappening. Een aantal leden heeft ons laten weten dat ze het jammer vonden dat de Rallyhappening was verdwenen. We geven daarom graag gehoor aan deze wensen.

Het wordt een redelijk serieuze rally met een Expert-, een Sport- en een Tourklasse. En behalve een leuke en bovenal gezellige jaarafsluiting is de DHRC Club Challenge ook de plek waar de top drie van het NK 2016 wordt gehuldigd. En, geheel nieuw, de DHRC Club Challenge is meteen de rally die de DHRC-clubkampioenen gaat aanwijzen. Want elke zichzelf respecterende vereniging hoort clubkampioenen te kennen. Daarvoor is deze DHRC Club Challenge dan óók in het leven geroepen: de winnaars in de Expert-,  Sport- en Tourklasse mogen zich de DHRC-clubkampioenen noemen.

Start, finish, diner en prijsuitreiking zijn in Hotel de Klepperman in Hoevelaken, op 10 december 2016. Meer informatie? Klik hier.

 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Nieuwe tussenstand droogrit Wedde dat…

Hier de tussenstand per 22 april. Tussenstand 22-4 Inleveren kan nog tot 5 mei. Zie https://www.dhrc.nl/droogrit-wedde-dat/

Lees meer

Geen reacties

Nog geen reacties!

Er zijn op dit moment nog geen reacties op dit bericht. Bent u de eerste?

Reageer op dit bericht

<

*