DHRC aanwezig op de MG onderdelendag in Houten

📁 DHRC, Geen categorie 🕔05.januari 2020
DHRC aanwezig op de MG onderdelendag in Houten

In het kader van de promotie van onze sport in het algemeen en van de DHRC in het bijzonder was de DHRC in de personen van Nico Slappendel en Jacques Limpens met een DHRC-stand op zondag 5 januari aanwezig bij de MG onderdelendag in de Expo in Houten. Ze waren daar op uitnodiging van de MG Car Club Holland. Er vindt op dit moment een plezierige samenwerking plaats met die club. Zo verscheen er in het decembernummer van MG-Nieuws, het clubblad van de MGCCH, een advertentie van de DHRC met daarin een kortingsbon voor deelname aan een van onze kaartleescursussen tegen een gereduceerd tarief.

De dag is bijzonder succesvol verlopen. Naast de nodige oude bekenden (er zijn nogal wat klassiekrallyrijders die in een MGB meedoen) hebben we veel echt geïnteresseerden gesproken, die zich zeken gingen oriënteren en wellicht mee zouden doen aan een van onze kaartleescursussen of aan KLIP I.

Ook de MGB van Nico Slappendel in rallyuitvoering trok veel belangstelling. We konden de deelnemers dan de gebruikte instrumenten bij een kaartleesrally (tripmaster, zendergestuurd klokje, stopwatch en kompas) tonen en het gebruik van een kaartleesbak demonstreren. (Deze foto is nog gemaakt voor opening van de beurs.)

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten