Corona verplaatst SLS naar 2021

📁 Rallynieuws 🕔22.april 2020
Corona verplaatst SLS naar 2021

Zojuist maakt de SLS-organisatie bekend:

Net als u hebben wij het nieuws over ‘Corona’ nauwgezet gevolgd. De informatie die we sinds gisteravond hebben uit zowel Nederland, Duitsland als België, houdt in dat ‘grote’ evenementen niet kunnen plaatsvinden tot eind augustus, precies in de periode dat wij de SLS willen rijden. Hotels en restaurants worstelen met de richtlijnen en wij, als organisatie, dus ook.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de voortdurende ‘1,5 meter richtlijnen’, waardoor het moeilijk voor te stellen is hoe deelnemers op ‘normale’ wijze tijdens de rally sociaal contact met elkaar kunnen hebben, resultaten te bespreken, laat staan gezamenlijk te borrelen en/of te dineren, of bijvoorbeeld een TC aan te doen zonder gezichtsbescherming, enzovoort. En ten slotte: ‘1,5 meter’ afstand houden in een rallyauto is onmogelijk.

En dus hebben wij, op grond hiervan, helaas moeten besluiten dat SLS in 2020 geen doorgang kan vinden. 

SLS wél in 2021

SLS 2021 zal verreden worden van 25 t/m 29 augustus 2021. De bestaande inschrijvingen kunnen worden gehandhaafd en reeds ingeschreven deelnemers worden in de gelegenheid gesteld in 2021 opnieuw met SLS mee te rijden.

Meer nieuws op slsclassic.nl.

Deel dit artikel