Classic Dakar: etappe 3 | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Classic Dakar: etappe 3

📁 Rallynieuws 🕔04.januari 2022
Classic Dakar: etappe 3

Vandaag Herman weer gesproken. Hieronder zijn belevenissen:

“Vandaag een perfecte dag! We hadden een lange regelmatigheidsetappe met heel veel jumps, gaten, stenen en duinen. Dank zij de schokdempers van Intrax bleven we op de weg. Wel heb ik een keer bij het neerkomen op de voorkant de beschermplaat onder de bodem beschadigd en de lampen staan ook niet meer helemaal recht. Maar de auto doet het prima, mede door het uitstekende werk van ons serviceteam.

De eerste regularity ging dus top, in de tweede had ik 500 meter voor de finish ineens het stuur los in mijn handen. Dat hebben we weer vast kunnen zetten, maar wel 5 minuten verloren. Gelukkig kunnen we een joker inzetten (je kunt een regularity laten vervallen, FH). Al met al zijn we bij de Classics gestegen naar plek 50, en staan op de 17e plaats in de H2-klasse. Als beste Nederlanders!

Morgen weer om 6:00 starten met een verbindingsroute van zo’n 250 km. Kan Ad mooi de doorkomsttijden op de kaart zetten voor de regularity’s daarna!”

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer