Bedankt, Jacques! | DHRC

> Mijn DHRC

Dutch Historic Rally Club

Bedankt, Jacques!

📁 DHRC 🕔09.december 2020
Bedankt, Jacques!

Tijdens de algemene ledenvergadering van 7 december is ritmeester Jacques Limpens, op zijn verzoek, afgetreden als bestuurslid. Jacques heeft zich, aanvankelijk als penningmeester, maar verreweg het grootste deel van zijn vijftien jaar durende bestuurslidmaatschap als ritmeester, met bijzonder veel toewijding ingezet voor de DHRC. Het bestuur dankte hem daarvoor met een fraai kunstwerk en een erelidmaatschap.

Als nieuw bestuurslid is Els Weiler aangetreden, die door de algemene ledenvergadering bij acclamatie gekozen werd. Voor wie Els nog niet kent (nauwelijks voorstelbaar, zij is met haar groene Saab een graag geziene deelnemer bij veel rally’s): in het kerstnummer van het DHRC Rallymagazine stelt zij zich voor. 

Els zal binnen het bestuur de functie van contactpersoon leden overnemen van Nico Slappendel. Nico op zijn beurt gaat de functie van ritmeester vervullen. 

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer