Alzheimerrally verplaatst naar 2021

📁 Rallynieuws 🕔07.juli 2020
Alzheimerrally verplaatst naar 2021

De organisatie van de Alzheimerrally bericht het volgende:

De 9e Alzheimerrally wordt verplaatst naar 2021!

Tot op dit moment hebben we hoop gehouden dat de rally op 18 september door zou kunnen gaan. Helaas hebben we, in overleg met alle bij de rally betrokken instanties, wederom moeten besluiten om de 9e Alzheimerrally te verplaatsen, en nu naar volgend jaar op vrijdag 16 april 2021.

De reden hiervoor is dat het op dit moment, in overeenstemming met de RIVM-regels, nog steeds niet mogelijk is met een groep van meer dan 250 personen samen te zijn. Vanzelfsprekend willen wij, voor ieders gezondheid, ons aan deze regels conformeren. Ook vinden wij de toekomst met betrekking tot het COVID-19 virus te onzeker.

Buiten uiteraard de opbrengst voor het Alzheimercentrum, is een ander, althans naar onze mening, belangrijk aspect van de rally, het sociaal contact met overige deelnemers.
Zolang de 1.5 meter regel nog steeds van toepassing is zien wij dit als een behoorlijke belemmering voor een gezellig en sportief samenzijn bij start, lunch, finish en slotdiner.
Van meerdere deelnemers hebben wij suggesties mogen ontvangen om ons evenement op een andere wijze, “corona-proof”, in te richten. Wij vinden, welk zeer gewaardeerd voorstel dan ook, dit te veel afbreuk doen aan ons succesvolle concept. Vandaar ons besluit om een jaartje over te slaan.

Hoe nu verder?
Zonder tegenbericht voor 1 augustus, verzetten wij uw inschrijving zonder extra kosten naar volgend jaar. Dit geld ook voor eventueel geboekte hotelreserveringen. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen en bent u verzekerd van een startplaats in 2021.

Mocht u uw inschrijving wensen te annuleren dan is dit uiteraard mogelijk. Tot 1 augustus zijn hier geen kosten aan verbonden Na deze datum brengen wij, in overeenstemming met de inschrijfvoorwaarden € 250,00 in rekening. Mocht u het volledige inschrijfgeld al voldaan hebben dan zullen wij het verschil natuurlijk restitueren.

Met pijn in ons hart hebben wij deze beslissing genomen maar hebben er alle vertrouwen in dat u hier begrip voor heeft.

Natuurlijk wensen wij u een mooie zomer toe en hopen u volgend jaar op 16 april in alle gezondheid (weer) aan de start te zien.

Voor eventuele vragen kunt u via de mailbox contact met ons opnemen: rallyoffice@alzheimerrally.nl

Met sportieve groet,
Het Organisatieteam
Frans Diepeveen, Martin Roosenboom en Jan de Beus

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten