16 april: dagje rallyrijden speciaal voor beginners

0 reacties 📁 DHRC 🕔22.februari 2016
16 april: dagje rallyrijden speciaal voor beginners

De DHRC organiseert op zaterdag 16 april, speciaal voor beginners, een kaartleesoefenrit. BLIK I heet hij, hetgeen staat voor: Beginners Leren Intensief Kaartlezen. Uit die I kun je afleiden dat er nog meer van dit soort ritten op stapel staan dit jaar.

Hoe ziet de dag er globaal uit? We beginnen met een minikaartleescursus en uitleg vooraf, dan ga je een uur en drie kwartier rijden volgens diverse kaartleessystemen, vervolgens krijg je een lunch, ‘s-middags weer een traject van dezelfde lengte en na afloop krijg je een duidelijke uitleg ‘hoe het had gemoeten’.

Omdat de rit gericht is op de beginnende equipe hebben we geen Sportklasse, maar wel een Tourklasse (niet te moeilijk dus maar wel heel leerzaam) en een Startersklasse. Die laatste is identiek aan de Tourklasse maar bedoeld voor deelnemers die (nog) geen klassieke auto bezitten.

Een mooie oefening voor de deelnemers aan onze kaartleescursussen, maar iedere andere beginnende equipe is natuurlijk ook van harte welkom aan de start!

De inschrijving is geopend; voor meer informatie klik je hier.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten

NK tussenstand na Tulpenrallye

NK tussenstand na Tulpenrallye

Na 5 gereden rally's ziet de stand er als volgt uit: Expert bestuurders Expert navigators Sport bestuurders Sport navigators Tour bestuurders

Lees meer

Geen reacties

Nog geen reacties!

Er zijn op dit moment nog geen reacties op dit bericht. Bent u de eerste?

Reageer op dit bericht

<

*