Kaartleescursus voor gevorderden

Rallytraining gevorderden

Cursusleider: Joep Wanders

Samenwerken – Kaartschalen – Routeonderbrekingen – Oude wegen – Tips

U kunt zelf een deel van de inhoud bepalen. Tot 5 februari kunt u vragen naar Joep sturen (joep.wanders@quicknet.nl), die hij dan ’s middags op de cursus zal behandelen.

Kosten

De kosten bedragen € 40,00 per persoon voor DHRC-leden en €  60,00 per persoon voor niet-leden. Aanmelden kunt u op de knop hiernaast. U kunt dan meteen betalen via iDEAL. Eventueel kan dat ook daarna, door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL31ABNA0529697505, ten name van de Dutch Historic Rally Club te Rijswijk (Zuid-Holland)

Wanneer u op de cursusdag besluit lid van de DHRC te worden betaalt u het inschrijfgeld voor DHRC-leden in plaats van dat van niet-leden. Het verschil (€ 20,00) wordt verdisconteerd in de eerste betaling van het lidmaatschapsgeld.

Annulering

Als u zich tot één maand voor de cursusdatum afmeldt krijgt u het gehele bedrag terug. Wanneer u tot twee weken voor de cursus annuleert krijgt u 50% van het inschrijfgeld terug. Wanneer u zich binnen twee weken voor de cursusdatum afmeldt volgt geen restitutie. U mag echter wel een ander persoon in uw plaats laten deelnemen.


Programma:

09:00 Ontvangst
09:30 Samenwerken, van equipe naar een team; kaartschalen
10:30 Pauze
10:45 Routeonderbrekingen; oude wegen; regularities; tips
12:00 Lunch
12:45 Oefenen met een aantal droogritjes: oude wegen, omrijden
14:45 Pauze
15:00 Vragen deelnemers behandelen (deze kunnen voorag opgegeven worden, opsturen naaar joep.wanders@quicknet.nl
16:00 Borrel, napraten