Onderwerp: KLIP III: inschrijven kan nog
Van: =?utf-8?Q?Dutch=20Historic=20Rally=20Club?= <contact@dhrc.nl>
Datum: 05-08-19 15:07
Aan: <j.j.limpens@gmail.com>

KLIP III: inschrijven kan nog
View this email in your browser

Nog niet ingeschreven voor KLIP III? Nu doen!

Op zaterdag 7 september organiseert de DHRC zijn derde oefenrit van 2019, KLIP III. Uitzetter Arjan van der Palen, topnavigator en veelvuldig winnaar van klassieke rally's, schotelt een parcours voor via de systemen pijlen-kortste-route en grensbenadering. Start en finish in Moerdijk, dus we gaan een gebied in met aantrekkelijke rallyweggetjes: West-Brabant.
Geen betere gelegenheid om, na de zomervakantie, uw rallyauto weer van stal te halen en te beginnen aan de tweede helft van rallyjaar 2019. Alle informatie vindt u hier en inschrijven kan via deze link

Kaartleescursus voor beginners op 28 september

De DHRC organiseert op zaterdag 28 september een kaartleescursus voor beginners. 's Morgens theorie, 's middags een oefenritje waarbij u het geleerde in de praktijk brengt. 
Maar... met de vier deelnemers die op dit moment ingeschreven en betaald hebben gaat het niet lukken. We hebben flink wat meer cursisten nodig om uit de kosten te komen. Op 14 augustus hakken we de knoop door - dat is de datum waarop we de zaal nog kunnen afzeggen. Help ons en de al ingeschreven deelnemers door u massaal aan te melden! Info over de cursus staat hier en inschrijven kan via dit formulier.
 
 De DHRC is vriendenlid van de KNAC
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 DHRC, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief als lid van de DHRC

Our mailing address is:
DHRC
Bladgroen 64, Zoetermeer, Nederland
Zoetermeer, ZH 2718 EG
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp