Onderwerp: KLIP II, Rally Magazine en nog veel meer
Van: =?utf-8?Q?Dutch=20Historic=20Rally=20Club?= <contact@dhrc.nl>
Datum: 14-05-18 21:31
Aan: <j.j.limpens@gmail.com>

KLIP II, Rally Magazine en nog veel meer
View this email in your browser

Schrijf nu in voor KLIP II: een kleintje SLS!

Net terug van de Tulpenrallye? Of juist niet meegedaan, omdat u uitgeloot was? Grijp dan direct de kans om in te schrijven voor KLIP II, een oefenrit van de DHRC op 3 juni. SLS-uitzetter Peter Rovers laat ons starten bij Aquabest in Best, heeft een uitdagende route in petto en Yolanda Zijl geeft voorafgaand een mini-kaartleescursus. Alles in het teken van oefenen in de kaartleessport, vooral voor de komende SLS. Inschrijven via www.dhrc.nl.

DHRC Rally Magazine nr. 2

De eerste uitgave van het DHRC Rally Magazine is enthousiast ontvangen. Eind juni staat nr. 2 op de planning. Daarvoor kunnen we nog wat input gebruiken, dus als u een leuk verslag van een rally heeft, een mooi verhaal over uw rallyauto of welke andere rally gerelateerde story dan ook, dan zien we dat graag tegemoet. Ook advertenties zijn welkom, net als aankondigingen van komende rally’s. Stuur uw bijdragen voor 31 mei naar communicatie@dhrc.nl!

Training verhoogde rijvaardigheid
Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een training verhoogde rijvaardigheid (met eigen rallyauto) in samenwerking met het Safety Experience Center in Rosmalen. Zet 29 september alvast in de agenda, nadere informatie volgt snel.

KLIPbord
Ook bij KLIP II, alleen voor leden: het nieuwe KLIPbord van de DHRC. Met handige tips op de voorkant en de rallykalender van 2018 op de achterkant. Bij deelname aan een KLIP krijgt u er een mee. En u kunt het ook gebruiken bij andere rally’s dan KLIP’s!

Privacywetgeving

Vanaf 25 mei geldt er een nieuwe Europese privacywet. Door deze nieuwe wet krijgt u meer zeggenschap over wat er met uw gegevens gebeurt. Dat is belangrijk, want we delen, soms bewust maar vaak onbewust, steeds meer informatie over onszelf.

Op 25 mei wordt de nieuwe “Algemene Verordening Gegevensbescherming “ van kracht (de AVG). Die regelt wat er met uw gegevens gebeurt. Dat is belangrijk, want de huidige wet voldeed niet meer aan de eisen van deze digitale tijd. De nieuwe wet is daarom aangepast aan het digitale tijdperk. Deze nieuwe privacywet zorgt ervoor dat uw gegevens beter worden beschermd. Organisaties krijgen meer verplichtingen en moeten in heldere taal uitleggen welke gegevens ze gebruiken. U krijgt dus meer en sterkere privacyrechten.

De DHRC hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar leden, partners en andere relaties. Persoonlijke gegevens worden door de DHRC dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De DHRC houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Dat betekent onder meer dat wij moeten aangeven welke gegevens we verzamelen en wat we er mee gaan doen. Deze wet hebben we vertaald in de DHRC privacyverklaring die binnenkort te vinden is onderaan de DHRC-website.

Onderliggend aan deze privacyverklaring is een aantal procedures van kracht geworden zoals portretrecht, datalekken, register wie toegang heeft tot de diverse data en verwerkingsovereenkomsten. Tevens wordt het huishoudelijk reglement aangepast en ter goedkeuring aangeboden op de komende algemene ledenvergadering.

Nieuwe leden

De DHRC groeit gestaag. We verwelkomen de volgende nieuwe leden:

Martijn van Rensen

Juliëtte vander Lof

Mark Slagter

Marijn Vos

Jan Harmsma

Gejan Methorst

Ruud Slagter

Matthijs Kersten

Ron Schoonderbeek

Dirk Boersma

Dinanda Kolbach

Suzy Doerahman

Michaël van Beukering

Dhr van de Beek

Ino van der Zijden

Paul Posthumus

Rob Gribbroek

Emiel Verbeek

Robert Schilder

Ravi Auter

Antje Hermans

Dhr Hoogendijk

Pieter Jansen

Wessel de Groot

Jan Lemmens

Helene Hermans

Gijs Opheij

Sandra van Schaik

Sander Scheepens

Nicolas van der Oord

Nienke van Dam

Jacques Arends

Hans Meyer SwanteeDe DHRC is vriendenlid van de KNAC
Copyright © 2018 DHRC, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief als lid van de DHRC

Our mailing address is:
DHRC
Bladgroen 64, Zoetermeer, Nederland
Zoetermeer, ZH 2718 EG
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by MailChimp