Navigator gezocht voor Rallye Monte-Carlo Historique 2019

📁 Rallynieuws 🕔15.mei 2018
Navigator gezocht voor Rallye Monte-Carlo Historique 2019
Bart Thielen stuurde ons de volgende mail: “ik zoek voor de historische Rally Monte Carlo 2019 een navigator/organisator voor dit evenement, die ook genegen is te delen in de kosten. De reden van mijn verzoek is gelegen in het feit dat de RMC geen echte snelheidsrally meer is maar voor de historische auto’s is het nu een regularity rit, en daar heb ik niet genoeg verstand van. Ik heb wel veel internationale rally ervaring vanaf ongeveer 1978.
De voorkeur gaat uit naar iemand die deze rally al eens gereden heeft, gezien de grote afstanden en de schema’s voor de serviceteams. Denk aan banden.benzine,reparaties enz.
We rijden in mijn eerste rally auto uit 1979, een Opel Ascona groep 2.”
Interesse? Neem dan contact op met Nico Slappendel, contactpersoon leden, contact@dhrc.nl
Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten