Inschrijving Nacht van Nederland geopend

📁 Rallynieuws 🕔05.augustus 2019
Inschrijving Nacht van Nederland geopend

12 & 13 oktober 2019

In oktober start de Nacht van Nederland: de enige echte nachtrally die Nederland kent!

Als deelnemer maakt u deel uit van een select gezelschap dat de uitdaging durft aan te gaan. Daarbij worden bij de teams niet alleen navigatie- en rijvaardigheid op de proef gesteld, maar bovenal het uithoudingsvermogen. Eenmaal aan de finish wordt u beloond met het gevoel van absolute overwinning.

Op zaterdag 12 oktober gaan we van start en verzamelen we allemaal weer op het pittoreske plein van Wijk bij Duurstede. Het hele plein heeft een renovatie ondergaan en straalt nu nog meer sfeer uit. En bovendien biedt het nu meer ruimte om te parkeren. 

De 2019-route gaat vanuit Wijk bij Duurstede door de Gelderse Vallei, over de donkere Veluwe, voordat we de brug over de IJssel oversteken en Overijssel in gaan. We gaan oostwaarts en buigen bij Hardenberg weer af naar het Zuiden. Als het ochtend wordt, kruisen we wederom de IJssel en de Rijn om onder Arnhem door weer richting Wijk bij Duurstede te gaan. Daar staat zoals gebruikelijk het zondagse ontbijt op ons te wachten.  

Gedurende de nacht hebben we leuke eetlocaties gevonden zoals u gewend bent. Onze middernachtstop zal weer bij een technisch interessant bedrijf zijn dat altijd een raakvlak heeft met onze sport. Natuurlijk zal ook Café René niet ontbreken als ‘wilde’ nachtstop. 

De Nacht van Nederland telt ook in 2019 mee voor in het kampioenschap van de DHRC. U krijgt extra punten voor dit zware evenement. Eigenlijk verdient u deze alleen al voor uw doorzetting!  

Zin gekregen? Laat het donker u dan niet weerhouden. Alle wegen liggen er. Alleen ze zijn wat minder goed zichtbaar. Met uw collega-deelnemers heeft u een sportieve competitie waarbij gezelligheid, saamhorigheid en doorzetten tot de vaste ingrediënten behoren.

Meer informatie over de Nacht van Nederland? Ga dan naar www.nachtvannederland.nl. Meteen inschrijven kan ook. Dat doet u hier.

Deel dit artikel

Vergelijkbare berichten