Onderwerp: Nieuwsbrief DHRC oktober 2013
Van: =?utf-8?Q?DHRC?= <communicatie@dhrc.nl>
Datum: 29-09-13 13:36
Aan: =?utf-8?Q??= <j.j.limpens@gmail.com>

Nieuwsbrief DHRC oktober 2013
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.

Nieuwsbrief oktober 2013

Inhoud
  • Van de voorzitter
  • Ledencontactavond
  • KLIP IV
  • Rallyhappening

Van de voorzitter

Geachte leden van de DHRC,
De rust binnen de vereniging is weer teruggekeerd. Maar een echelon hoger wordt er druk overlegd en op een manier van: “over ons, zonder ons”. Het bestuur van de DHRC is na de vergadering van juni helemaal verstoken van enige berichtgeving vanuit de KNAF of BSHR, maar we blijven wel op de hoogte van wat er speelt. De BSHR richt zich nu op de grensoverschrijdende organisatoren, die hebben de meeste actieve deelnemers. En deze organisatoren zijn voor hun internationale connecties wellicht meer afhankelijk van de KNAF. De BSHR schijnt zijn historisch reglement te hebben aangepast, in welke mate daar heb ik geen idee van. Maar de rallylicentie - of hoe deze ook mag gaan heten - blijft met verzekering overeind staan. We gaan het merken: op 5 oktober start de inschrijving van de Hornelandrally en tien dagen later gaan de uitnodigingen voor de Tulpenrallye, waarvan de inschrijving op 1 november begint, de deur uit.

Aad Lourens

Ledencontactavond

Het bestuur nodigt u uit op maandag 14 oktober voor een infoavond om even bij te praten over de volgende onderwerpen:

-         De afwikkeling van het beroep van de Coppa door het CAR
-         Onze relatie met de KNAF
-         Ons kampioenschap 2014
-         Een clubkampioenschap met vier KLIP’s en de Rallyhappening
-         Uitbreiding van onze website
-         Wijziging van onze Statuten waarmee we het mogelijk maken om digitaal veilig te kunnen stemmen.
-         De keus voor een abonnement op AutoMotor Klassiek, Octane of geen van beide

We hopen ook een spreker te krijgen die een goed verhaal kan houden over onze sport, maar details krijgt u via de website.
U bent welkom vanaf 18.00 uur op het volgende adres:
 
Locatie: IVA, Buntlaan 2, Driebergen (u kunt voor de deur parkeren)
 
Wij zorgen voor broodjes, soep, koffie en een drankje. Wilt u met een reply op deze mail aangeven of we op uw aanwezigheid mogen rekenen? Dit in verband met de catering.

KLIP IV

Vanuit Hotel Burggolf Purmerend gaat op zondag 3 november KLIP IV van start. Een rondje polder in een gebied waar we maar zelden komen met onze rallyauto’s. Jerry en Anita Perquin hebben alles uit de kast gehaald om een mooie rit voor te schotelen. Inschrijven kan al via www.dhrc.nl.

Rallyhappening

Op 14 december organiseert de DHRC de traditionele afsluiter van het seizoen: de Rallyhappening. Een eendaags evenement dit jaar, met start, finish en feestavond in Bunnik. In het ochtendtraject heeft Aad Lourens een constructie verwerkt die hij ‘Rondje van de voorzitter’ noemt. Voor beide klassen stelt hij een fles champagne beschikbaar voor de equipe die dat rondje foutloos afwerkt. In ex-aequogevallen  is de fles voor de rijders in de oudste auto. Met een prijs van € 160,- (€ 150,- als beide inzittenden DHRC-lid zijn) is dit de goedkoopste eendaagse rally in Nederland. Inschrijven op www.dhrc.nl.
Copyright © 2013 DHRC, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief als lid van de Dutch Historic Rally Club
Our mailing address is:
DHRC
Bladgroen 64, Zoetermeer, Nederland
Zoetermeer, ZH 2718 EG
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by MailChimp