Schrijf nu in voor de DHRC Club Challenge

📁 DHRC, Rallynieuws 🕔08.november 2017
Schrijf nu in voor de DHRC Club Challenge

Op 9 december organiseert de DHRC de afsluiter van het jaar: de DHRC Club Challenge. Na afloop worden de winnaars van het DHRC-clubkampioenschap én het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s bekend gemaakt.

De DHRC Club Challenge wordt georgani­seerd door het DHRC-bestuur. Uitzetters zijn Jacques Limpens en Ronald Jans. Fred Hak en Nico Slappendel controleren de rally. Het bestuur zal er alles aan doen om dit evenement tot een succes te maken. U krijgt sowieso meer tijd voor het verrijden van de route, zodat tijdnood niet zal meespelen.

Huldiging
De DHRC Club Challenge is de rally die de definitieve beslissing gaat brengen in het DHRC-clubkampioenschap. Nadat de vier meetellende KLIP’s zijn verreden, telt ook deze DHRC Club Challenge mee, en wel voor anderhalf keer. Het is immers een grotere en zwaardere rally dan een KLIP.
Als de rally is verreden, wordt bovendien de top drie van het NK 2017 gehuldigd. Alle NK-rally’s zijn dan verreden en je moet het ijzer smeden als het heet is. Het is dus de kroon op de inspanningen van veel bestuurders en navigatoren. Ze verdienen dan ook een huldiging in een sfeervolle ambiance. De DHRC Club Challenge zal in de regio van Apeldoorn worden verreden. Start, finish, diner en prijsuitreiking zijn in Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Lieren.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt 140 euro per equipe. In dat bedrag is inbegrepen:

  • Deelname aan het leukste clubevenement van het jaar
  • Rallyschilden en herinneringsstickers voor op de zijruiten
  • Koffie/thee met gebak bij de start
  • Lunch
  • Feestelijk diner

Wanneer beide leden van de equipe lid zijn, geldt een korting van 15 euro en bedraagt het inschrijfgeld voor de equipe 125 euro. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 75 equipes. Schrijf dus snel in als u erbij wilt zijn!

DHRC-leden kunnen – eventueel met aanhang – ook alleen naar het afsluitende diner komen. De kosten daarvan bedragen 40 euro per persoon.

Evenementenregeling
Hebt u uw klassieke rallyauto geschorst of maakt u gebruik van de overgangsrege­ling motorrijtuigenbelasting voor oldtimers, waardoor u in de maanden december tot en met februari uw rallyauto op stal moet laten staan? Dan kunt u daarmee tóch deelnemen aan de Club Challenge! De DHRC heeft dit evenement aangemeld bij de Belastingdienst, waardoor u op 9 december toch met uw auto kunt deelnemen. Het is ook mogelijk om een dag eerder te komen of te blijven overnachten en de volgende dag naar huis rijden met deze auto.

Hoe schrijf je je in?
Inschrijven kan via deze link. U kunt dan meteen betalen via iDEAL. Eventueel kan dat ook daarna, door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL31ABNA0529697505, ten name van de Dutch Historic Rally Club te Rijswijk (Zuid-Holland).

Deel dit artikel